Onze visie

Als mensen ons logo zien vragen ze zich steevast af wat die schuine streep toch betekent?

In ons idee is architectuur de kunst om ruimte te geven door grenzen te trekken. Grenzen tussen binnen buiten, boven en onder, hier en daar. Die schuine streep in ons logo verbeeldt het slash teken. Dit teken verbindt en scheidt tegelijkertijd en geeft verschillen aan tussen twee woorden. Dat is interessant, want verschillen maken ervaringen interessant en bieden nieuwe kansen. Kansen voor verschillen in sfeer, licht en donker, rust en drukte, kleurig of sereen. Het  slash teken vormt dus grensvlakken. In onze ruimtelijke omgeving bieden grensvlakken ook kansen voor ontmoeting tussen mensen. In ons werk zoeken we naar die interessante grensvlakken. 
Elk werk begint in gesprekken met onze opdrachtgevers, we zoeken samen naar de bron van de opgave. Wat maakt hun leven bijzonder, wat hun project? Welke kansen zien ze, wat willen ze wel, wat niet? Welke overeenkomsten zijn er met wat ze kennen, welk verschil kunnen we maken? Het slash-teken staat symbool voor dat gesprek over het verkennen en het creëren van verschillen, dat elk werk  opnieuw boeiend maakt.
Ons logo is symbool voor die eerste lijn waar elke schets mee begint. Ons logo staat voor het wezen van architectuur in de oervorm van het onder dak brengen: Een lijn tussen boven/onder; in/uit; binnen/buiten; hier/daar; en/of…

Ruimte voor mensen

Mensen van alle leeftijden voelen zich thuis in onze gebouwen. Ze vinden er hun eigen plek om te wonen, te werken, te leren of te spelen. In een gebouw waar ze trots op kunnen zijn.
 

Deel en geheel

In onze ontwerpen werken we door tot alle stukjes perfect in elkaar passen en een balans ontstaat tussen de grote greep en het doordachte detail.

Gebouwen met een hart

Door het tot in de finesses arrangeren van de verschillende functies en de verkeersruimte ontstaat in al onze gebouwen een natuurlijk brandpunt van activiteiten. Een plek waar mensen elkaar graag ontmoeten.

Slim en vitaal

Wij maken gebouwen die slim en levenskrachtig zijn. Zo vitaal dat ze ook door komende generaties met liefde worden gebruikt en onderhouden. En met zoveel karakter dat ze ook in de toekomst voor ander gebruik geschikt zijn.

Daglicht komt van boven

De zon brengt licht, doet leven en geeft kleur aan elk seizoen. Onze bijzondere Hollandse luchten werden niet voor niets beroemd. Het ruime en inventieve gebruik van daglicht brengt de architectuur van onze gebouwen tot leven.

Ronde tafel

De ronde tafel staat voor optimaal overleg. Over doel, mogelijkheden en context van de opdracht. Zowel samen met de opdrachtgever als binnen de Studio. Kruisbestuiving van inzichten. Wat doet er écht toe en hoe bereiken we dat samen?