Onze vacatures

Wat jij zoekt
Wil jij aan bijzondere projecten werken? Heb je oog voor detail? En durf je het aan om binnen een enthousiast team mee te werken aan onze ontwerpen? Dan zien we jou graag als nieuwe collega!
Wat wij bieden
 • Veel vrijheid om invulling te geven aan de werkzaamheden
 • Een salaris conform de CAO voor architectenbureaus
 • Samenwerken in een enthousiast team
 • Een ongekend fijne werksfeer met gezellige lunches

Bouwkundig BIM modelleur

32 uur per week​
Als Bouwkundig BIM modelleur ben je bij Studio Leon Thier architectuur / Interieur bezig met de bouwkundige uitwerking van de ontwerpen. Dit betekent dat je zelfstandig ontwerp-, bestek- en werktekeningen incl. de detaillering ontwikkelt en uitwerkt in het BIM model. Met jouw ervaring ondersteun je daarnaast onze architecten tijdens het ontwerpproces. Jouw kennis op het gebied van BIM werkzaamheden maakt je een belangrijke steun voor de ontwerpers en architecten.

Je takenpakket bestaat uit: 
Modelleren, ondersteunen van het team, je bent aanspreekpunt met betrekking tot BIM, vernieuwingen in Archicad/Revit onderzoeken en het gebruik van Archicad/Revit verder ontwikkelen.

Wat jij meeneemt
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde bouwkunde-opleiding
 • Je werkt gestructureerd
 • Je hebt aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring als bouwkundig tekenaar en minimaal 2 jaar als BIM modelleur
 • Je hebt ervaring met de uitwerking, detaillering en realisatie van complexe gebouwen van verschillende grootte en sectoren en je hebt kennis van het Bouwbesluit
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Archicad, Revit, MS Excel
 • Je bent enthousiast en werkt hard om te groeien in kennis en kunde

Sollicitatieprocedure
Stuur je cv, motivatiebrief en indien je een relevant portfolio (max. 5MB) hebt, naar info@studioleonthier.nl

Mochten we in jou onze nieuwe bouwkundig BIM modelleur zien dan bellen we je op om je uit te nodigen voor een gesprek. Startdatum in overleg.

Stagiair

Stagiair
Zoek je een interessante stage en wil je aan bijzondere projecten werken? Wij zijn op zoek naar zeer gemotiveerde stagiaires (HBO/WO) met gevoel voor architectuur, technische kennis en uitstekende vaardigheden in Archicad, (ook Revit is een pré), Adobe Creative Suite, SketchUp en Microsoft Office.

Wil je ons team komen versterken voor een periode van minimaal 6 maanden? Stuur dan je portfolio naar: info@studioleonthier.nl
 
Intern
Are you looking for an interesting internship and would you like to work on interesting projects? We are looking for highly motivated interns (bachelor/master) with a sense for architecture, technical knowledge and excellent skills in Archicad, (also Revit is a plus), Adobe Creative Suite, SketchUp and Microsoft Office.


Do you want to support our team for a period of at least six months? Then send your portfolio to: 
info@studioleonthier.nl